Próbálja ki INGYEN!

(Saját adataival töltse ki, a cégnevet később kell megadni.)

Címkefelhő

Ingyenes számlázó program

Címkék: , , ,

Dátum: ,

Az ingyenes regisztráció sok online számlázó program esetében azt jelenti, hogy a regisztráció ingyenes, de minden másért fizetni kell... Nálunk nem csak a regisztráció ingyenes!

A Számlázoo.hu Online Számlázó Program rendelkezik egy ingyenes verzióval is, amivel korlátlan számú számla kiállítható. A számlázó program használata is ingyenes, nincs időbeli korlátozás.

ladybug-flower-daisy-insect-757-1600x900.jpg

Nem, nincs buktató vagy valami rejtett trükk a dologban, ahogy arról már korábban is írtam. Egyszerűen csak arról van szó, hogy találtunk egy olyan üzleti modellt, ahol belefér a keretbe az, hogy a felhasználók korlátozás nélkül valóban ingyenesen használják a számlázó programunkat és csak akkor fizessenek nekünk, ha az alap funkcióktól többet szeretnének használni, vagy azt ki akarják egészíteni.

 

S hogy mitartozik az alap funkciók közé?

Nagyon egyszerűen úgy fogalmazhatjuk meg, hogy minden, ami ahhoz kell, hogy a számlázás működjön az Ön cégében, vállalkozásában. Részletesebben a funkciókért kattintson ide és olvassa el a csomagjaink közötti különbségeket!

Mi az, ami nem alap funkció?

Minden olyan dolog, program modul és funkció, ami nem szükségszerű ahhoz, hogy az Ön számlázása zavartalanul működjön, minden olyan, ami kényelmi funkció. Például a számla küldése e-mailben a kiállítást követően, vagy az egyszerű számla listázáson túli kimutatások, a kintlévőségek felvitele és kezelése, fizetetlen számlák listázása, termékenkénti vagy vevőnkénti összesítések, saját logó használata a számlán.

Természetesen az online számlázás esetében alapvető elvárás, hogy bárhonnan és bármikor elérhető legyen. Ez nálunk az alap szolgáltatás része, nem kell semmit telepítenie, a számlái folyamatosan elérhetőek lesznek az Ön számára az ingyenes verzióban is.

Kattintson ide és próbálja ki online számlázó programunkat!

Ha úgy látja, hogy ismerősei közül valakit érdekelhet egy ilyen számlázó program, kérem ossza meg kedvenc közösségi oldalán ezt a cikket! Köszönöm!