Próbálja ki INGYEN!

(Saját adataival töltse ki, a cégnevet később kell megadni.)

Címkefelhő

Számlázó program 2015

Címkék: ,

Dátum: ,

Az év eleje sok vállalkozás életében arról szól, hogy kiértékelik az előző évet, átnézik, hogy mi volt az, ami jó volt, mi volt, amin javítani szükséges. Mi így teszünk, s remélem Ön is.

169979-30523.jpg

A rengeteg átnézendő és átgondolandó dolog között fordítson figyelmet arra is, hogy számlázó programját megnézze és elgondolkodjon rajta, hogy vajon a megfelelő szoftvert választotta-e. Itt az ideje meghozni a döntést, hogy váltani kell, ha a most használt számlázó program nem a legideálisabb.

Miért annyira fontos a leginkább megfelelő számlázó programot használnia?

 

Nagyon egyszerű oka van. Ha nem az Önnek leginkább megfelelő számlázó programot használja, akkor az sok bosszúságot okoz és számos esetben az Ön idejét rabolja. Senki sem szereti, ha rabolják az idejét, az pedig mégkevésbé tolerálja bárki, ha egy program teszi ezt. Ne legyen rabja egy nem megfelelő számlázó programnak csak azért, mert "eddig is ezt használtuk".

Tudja, a váltás sokkal kevésbé fájdalmas, mint hosszú éveken át elviselni azt az idegeskedést, amit a nem jó választás okoz. A párkapcsolati tanácsadók erre mondanák, hogy lépjen ki a rossz kapcsolatból.

Mi van akkor, ha Ön a Számlázoo.hu Online Számlázó Programot használja és azon gondolkodik, hogy ez a cikk Önnek szól-e? Nézze, el kell mondjam, hogy szeretném, ha velünk maradna, de csak akkor, ha ez Önnek is a legjobb megoldás. Nem akarjuk minden áron, hogy nálunk maradjon. Ha nem tudunk Önnek kifogástalan megoldást nyújtani, akkor én kérem, hogy keressen más megoldást. Természetesen azt mindenképp javaslom, hogy váltás előtt hívjon fel minket, vagy írjon e-mailt és beszéljünk róla, hogy mi a probléma és arra van-e megoldási javaslatunk. Ha ezek után még mindig nem tudunk megnyugtató megoldást ajánlani Önnek, akkor mindekettőnk érdekében az a legjobb megoldás, ha más szoftvert keres számlázása ellátására.

Nincs ebben semmi trükk. Ez nem egy amolyan fordított pszichológia. Egyszerűen arról van szó, hogy elégedett ügyfeleket szeretnénk magunknak. Értelemszerűen olyan ügyfél nem lehet elégedett, aki másra akarja használni számlázó programot, mint amit tud, mint amire kialakítottuk. Ha Önnek nem tökéletes megoldás, akkor keressen olyat, ami viszont tökéletes. Ennyire egyszerű és mindenki elégedett lesz.

Természetesen, ha megfogta Önt programunk és esetleg fejlesztési javaslata van, akkor az nagyon szívesen vesszük a support@szamlazoo.hu -ra. Küldje el nekünk és ígérem, meg fogjuk vizsgálni, hogy hogyan tudjuk beilleszteni fejlesztési ütemtervünkbe.

Kézzel válogattuk ide, ezek is érdekesek lehetnek!

Amit nem reklámoz a NAV: díjbekérő, proforma számla

Tudta Ön, hogy a fölösleges ÁFA fizetés alól egy nagyon egyszerű LEGÁLIS módszerrel mentesítheti vállalkozását? Persze ezt nem reklámozza az adóhatóság...
Kattintson ide a folytatáshoz!

Hogyan lehet valamit ingyen adni, amit pénzbe kerül elkészíteni?

Bizonyára Ön is észrevette már, hogy számos dolog van ingyen a világon, amit egyébként pénzbe kerül előállítani. Hogyan lehet mégis ingyen? Lássuk most ...
Kattintson ide a folytatáshoz!

Miért használja Ön pont a Számlázoo.hu Online Számlázó Programot?

Miért kellene Önnek pont ezt a számlázó programot használnia? Egyáltalán miért kellene online számlázó programot használni? Sőt! Miért kellene számlázó ...
Kattintson ide a folytatáshoz!

Ingyenes számlázó program

Az ingyenes regisztráció sok online számlázó program esetében azt jelenti, hogy a regisztráció ingyenes, de minden másért fizetni kell... Nálunk nem csak ...
Kattintson ide a folytatáshoz!