Próbálja ki INGYEN!

(Saját adataival töltse ki, a cégnevet később kell megadni.)

Címkefelhő

Ingyenes online számlázó program 2015-re

Címkék: , , ,

Dátum: ,

Ingyen adjuk kezdő vállalkozásoknak, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt online számlázó programunkat. Próbálja ki és használja a kipróbálás után is akár teljesen ingyen a Számlázoo.hu Online Számlázó Program számlázási funkcióit. Örömmel adjuk önnek is ingyen, akkor is, ha most még egyáltalán nem tervezi, hogy később fizetősre vált!

air.jpg

Tudjuk, néhányan úgy vagyunk vele, hogy nem szeretjük a dolgokat ingyen használni, mert tisztában vagyunk vele, hogy az valaki másnak pénzébe kerül. De vannak kivételek. Vannak olyan esetek, amikor azt mondjuk, hogy oké, ez bele van építve az ő üzleti modelljébe. Gondoljon csak a Google keresőjére, vagy a Facebook szolgáltatásaira. Nyereséges vállalatok és mégis ingyen adják a szolgáltatásokat.

Ha vállalkozik, főleg ha online, akkor egész biztos nem kell elmagyarázzuk, hogy a Google a hirdetési rendszeréből, a Google AdWordsből szerzi bevételeit. Az itt feladott hirdetések jelennek meg az ingyen adott kereső, levelező rendszer és még számos más szolgáltatás mellett, vagy beleépítve (például az Android készülékeken használható ingyenes szoftverekben is). A Facebook a hírfolyamban és még számos helyen jelentet meg hirdetéseket.

Igen-igen, de ez valakinek pénzébe kerül - mondja Ön. Így van. S bár ez az üzleti modell sem a mi modellünk, de már közelít nagyon. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy az általunk ingyen adott számlázó program egyszer csak megszűnik, vagy fizetőssé válik. Higgye el és dőljön nyugodtan hátra: az üzleti modellünk elbírja azt, mi több bele van kalkulálva, hogy Ön és a vállalkozása ingyen használja szolgáltatásunkat.

Nem, nincs benne semmi trükk, vagy hátsó szándék :-) Egyszerűen csak így építettük fel a modellt, hogy a felhasználók egy jó része nem fog fizetni az online számlázó program használatáért.

Természetesen örülünk, ha Ön mégis a fizetős verziót szeretné használni, sőt támogatjuk ebbéli döntésében, azonban ezt ne érezze kényszernek. Ne fizessen elő csak azért, mert ingyen nem illik használni valamit. Még ha így is gondolja, akkor is: kérem tegye meg azt a szívességet nekünk, hogy regisztrál egyet most és ingyen használja a rendszerünket egy darabig. Nézze meg, próbálja ki, hogy kézreálló-e, s ha rendben találja, akkor fizessen elő csak.

Azt szeretnénk, ha teljes mértékben elégedett lenne velünk és az online számlázó program használatával egyaránt. Ezt pedig csak úgy tudjuk kideríteni, ha Ön most regisztrál és kipróbálja számlázó rendszerünket! Kattintson ide és regisztráljon!

De tudja mit? Ha esetleg kétsége lenne afelől, hogy ez tényleg jó üzlet-e nekünk, akkor próbálja ki és töltsön ki minden kérdőívet, válaszoljon minden feltett kérdésünkre. Azzal tényleg sokat tud segíteni a fejlesztésünkben :-) Ezt a kedvességet nagyon megköszönjük!