Próbálja ki INGYEN!

(Saját adataival töltse ki, a cégnevet később kell megadni.)

Címkefelhő

Online chat a számlázó programhoz

Címkék: , , , ,

Dátum: ,

Kérdései vannak az online számlázással kapcsolatban, vagy bizonytalan, hogy Önnek való-e a Számlázoo.hu Online Számlázó Program? Többé nem kell telefonálni, vagy e-mailt írnia a kérdéseivel, mert weboldalunk online chatjén felteheti kérdéseit és azokra választ is kaphat, akár azonnal, ha van elérhető operátorunk.

chat_008.jpg

Tudta, hogy a "chat" franciául macskát jelent? :-)

Röviden azért pár gyakori kérdést felelevenítünk alább, amit eddig kaptunk felhasználóinktól.

A Számlázoo.hu free csomagja tényleg ingyenes? Úgy értem soha nem kell semmit fizetni érte?

Igen. Működésünket úgy alakítottuk ki, hogy azok a vállalkozások is hozzáférhessenek számlázó programunkhoz, akik egyébként nem engedhetik még meg maguknak egy fizetős csomag használatát, vagy nem lenne értelme számlázó programot használniuk havi 1-2 számla miatt. Akik az ingyenes csomagunkat használják, azoktól soha nem fogunk pénzt kérni.

Az ingyenes csomagban lévő számlákra reklám kerül, vagy más módon reklámok jelennek meg?

Nem. Sehol nem jelenik meg semmilyen reklám a számlázó programban. A Számlázoo.hu egyetlen célja az ingyenes csomaggal, hogy segítse a hazai kis- és közepes vállalkozásokat már a legkisebbektől és a kezdetektől kezdve. Tudjuk, hogy a számlázás komoly dolog egy cég életében.

Mennyivel tud többet a fizetős számlázó program csomag, mint az ingyenes?

A fizetős verziókban több szolgáltatást nyújtunk és kényemesebb a szoftver használata, egyszerűsíti a számlák kiküldését, számos kimutatást készít a forgalomról és a kintlévőségekről. Ezen kívül számos különbség adódik még. Itt tekintheti meg a részletes összehasonlítást!

Elküldhetem e-mailben a számlákat a vevőknek automatikusan?

Igen, a Számlázoo.hu Online Számlázó Program Pro és VIP csomagjában lehetősége van rá, hogy a számla kiállításakor megadja, hogy a számlát azonnal továbbítsa a szoftver a vevő postafiókjába. Természetesen ez nem kötelező érvényű, csak választható lehetőség és minden egyes számlánál külön beállítható.

Többféle ÁFÁ-val ellátott számlát is írhatok egy számlára?

Igen, számlázó programunk kezeli a többféle ÁFA-tartalmú tételek egy számlán való számlázását, ahogy azt a törvény előírja. A számlán ÁFA-kulcsonként összesítésre kerülnek az értékek, majd a legvégén egy mindösszesen érték is kiszámításra kerül.

Több felhasználóval is használhatom a Számlázoo.hu -t?

Igen, lehetőség van a Pro és VIP csomagokban arra, hogy Ön több felhasználóval is használja a Számlázoo.hu számlázó programot.

Kipróbálhatom a Pro és VIP számlázó program csomagokat?

Igen, természetesen kipróbálhatja. Sőt azoknak a felhasználóknak is 30 napig teljes funkcionalitással adjuk számlázó programunkat, akik csak az ingyenes számlázás miatt regisztrálnak, hogy kipróbálhassák a magasabb funkcionalitás előnyeit.

Hogyan fizethetek elő a Számlázoo.hu -ra?

Válassza ki itt, hogy melyik csomagra szeretne előfizetni és regisztráljon azzal a csomaggal a számlázó programba. Menjen végig a regisztrációs folyamaton. Kapni fog egy díjbekérőt e-mailben, amiben minden adatot feltüntettünk, hogy átutalhassa az előfizetési díjat. Az összeg berékezését követően aktiváljuk előfizetését és egyúttal elküldjük a számlát is a befizetéséről. Innentől kezdve használhatja az adott csomag teljes funkcionalitását.

FONTOS: az előfizetéséhez 60 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk, így ha Ön úgy dönt ebben a 60 napban, hogy mégsem megfelelő az Ön számára ez az online számlázó program, akkor nyugodtan írja meg nekünk és visszautaljuk az árát. Az előfizetéssel semmit nem kockáztat.

Kattintson ide a regisztrációhoz!

Kézzel válogattuk ide, ezek is érdekesek lehetnek!

Online számlázó program NAV bejelentése

Az online számlázó program NAV bejelentéséről a 23/2014. (VI.30.) NGM-rendeletben lehet olvasni. Bővebben oldalunkon...
Kattintson ide a folytatáshoz!

Online számlázó program ingyen


Kattintson ide a folytatáshoz!

Miért használjon online számlázó programot?

Milyen előnyei vannak egy online számlázó programnak a telepítős számlázó programokkal szemben? Mik az online számlázó programok hátrányai? Ezekre a kérdésekre ...
Kattintson ide a folytatáshoz!

Törvénysértő ingyenes számlázó programok?

Lehet-e törvénysértő egy ingyenes program? Nevezhető-e tisztességtelen piaci magatartásnak, ha egy fejlesztő ingyen ad egy programot, vagy ingyen ad egy ...
Kattintson ide a folytatáshoz!

Ingyenes online számlázó program 2015-re

Ingyen adjuk kezdő vállalkozásoknak, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt online számlázó programunkat. Próbálja ki és használja a kipróbálás után is akár ...
Kattintson ide a folytatáshoz!