Próbálja ki INGYEN!

(Saját adataival töltse ki, a cégnevet később kell megadni.)

Címkefelhő

A Számlázoo.hu Online Számlázó Program megújult

Címkék: , , , , , ,

Dátum: ,

Lecseréltük a teljes rendszert és a fejlesztői környezetet is. Ez Önnek azért érdekes, mert egy még jobb, még gyorsabban fejlődő szoftvert használhat.

Jövő

Lássuk részleteiben is a fejlesztés lényegét

Szeretnénk, ha Ön, mint felhasználónk tisztában lenne nagy vonalakban a munkánk miben létével. Ez Önnek is hasznos, hiszen ha értjük egymást, akkor könnyebben megy az együttműködés is.

A teljes rendszercsere alatt azt kell érteni, hogy egy sokkal stabilabb és megbízhatóbb, biztonságosabb szoftvert helyeztünk üzembe. Ennek előnyeit talán nem kell bővebben magyarázni.

A fejlesztői környezetünkben történt változást illetően egy, a kor követelményeinek mindenben megfelelő rendszert helyeztünk üzembe. Nagy szavak ezek, de mit is jelentenek?

 

Fejlesztőink az új rendszerben sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudnak együtt dolgozni, rövidülnek a probléma megoldási idők és az új fejlesztések üzembe helyezései is gyakrabban történnek majd. Terveink szerint úgy, hogy mindebből Ön, mint a rendszer használója semmit sem fog észre venni. Nem lesz több leállás a frissítések miatt, nem lesz üzem kimaradás - ami, lássuk be, nem hátrány, ha számlázásról van szó.

Most pedig tekintsük át pár mondat erejéig, hogy mit tervezünk!

A jövőről pár gondolat

Hosszú a fejlesztési listánk, de talán kulcs gondolatokba szedve a következőket fogjuk megvalósítani. A sorrend persze nem fix, az Önök igényeihez alkalmazkodva állítottuk össze a listát.

 • Mobil verzió - igen-igen, tudjuk. Ez itt már a XXI. század és nem létezhetünk tovább mobilra optimalizált felületek nélkül. Ez az elsődleges fejlesztési irány.
 • Könnyebb kommunikáció vevőivel és automatizálás - az időzített számlázás mellett további automatizált funkciókat fogunk kialakítani.
 • Összekapcsolódás más rendszerekkel - számos igény érkezett hozzánk, hogy lehessen adatokat exportálni könyvelő szoftverek és más vállalatirányítási rendszerek felé. Nagyon fontos területnek tartjuk.
 • Integrálódás más rendszerekbe, webshopokba - számos igény érkezett be az elmúlt 1 évben, mi szerint okos dolog lenne, ha összekapcsolható lenne a Számlázoo.hu Online Számlázó Program más szoftverekkel, vállalatirányítási rendszerekkel, webáruházakkal, rendelést rögzítő rendszerekkel.

A fejlesztési listánk szinte végtelen és nagyon nehéz a megfelelő prioritásokat megtalálni. Ebben kérjük az Ön segítségét is, küldje el nekünk az office@szamlazoo.hu -ra, hogy milyen funkciókat szerete látni a Számlázoo.hu -ban. Az így beküldött ötleteket előbbre vesszük a fejlesztési listában.

Na de mi változott most?

Igen, van a felhasználók számára érzékelhető változás is a programban. Ezek az alábbiak:

 • adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás menüpont és funkció.
 • letölthető NAV bejelentő űrlap a programból - Ön letölti, és Ön vagy a könyvelője az ÁNYK programmal egyszerűen be tudja jelenti a NAV felé a SZAMLAZO űrlapon, hogy mikortól használja a Számlázoo.hu -t. Nincs elírás, nincs tévedés, nincs büntetés.
 • vevők címadatainak szétbontása, a NAV igényei szerint - mostantól külön adatmező használandó a közerület neve, a közerület jellege, házszám, épület, emelet, ajtó adatoknak és bevezetésre került a CSASZ, azaz a vevő csoport azonosító szám is. (Ha Ön eddig nem használta ezt az adatot, nagy valószínűséggel a jövőben sem kell.)
 • fizetési határidőnél 8, 15, 30, 60 napos automata kitöltő segédlet, csak kattintson a számra és a program kitölti a dátummal a fizetési határidő mezőt
 • Free csomagban többé nem küldi ki a számla eredeti példányát a program, a szoftverből kell letölteni. A Pro és VIP csomagokban cégenként beállítható lett ez a funkció.
 • megszüntettük az eredeti / másolati példányok nyilvántartását, s innentől csak eredeti példányok lesznek elérhetőek. Erről a NAV 2012-ben kiadott 18. számú információs füzete ad pontos tájékoztatást. Természetesen a 2016. január előtt kiállított számlákból továbbra is elérhető a példányosított változat.
 • vevő adatoknál nem kötelező az adószám megadása - ha csak a törvény elő nem írja ezt, erről viszont a jövőben Önnek kell tájékozódnia. A leprogramozható feltételek szerint a program továbbra is jelezni fog Önnek, ha meg kell adnia az adószámot.

És egy kis extra, mert elolvasta ezt a cikket!

Bár még tenni kell érte egy dolgot, de biztos vagyok benne, hogy Ön is örülni fog neki!

FIGYELEM! FONTOS! 2016. január 10-ig, ha beküldi kérdéseit, fejlesztési javaslatait, ötleteit ügyfélszolgálatunkra (office@szamlazoo.hu), akkor Önnek egy meglepetés ajánlatot és +30 nap Pro csomag használatot biztosítunk! Igen, akkor is, ha Ön jelenleg az ingyenes csomagot használja!

Igen, igen, jól érti: csak el kell küldeni egy ötletet, amit szívesen látna a programban, vagy fel kell tennie egy kérdést a program használatával kapcsolatban és küldjük a spéci ajánlatot és adunk 30 nap Pro csomag használatot!

Kézzel válogattuk ide, ezek is érdekesek lehetnek!

SZAMLAZO adatbejelentő űrlap letöltés

A NAV felé a kötelező adatbejelentésre használandó SZAMLAZO űrlapot minden ügyfelünk le fogja tudni tölteni kitöltve rendszerünkből! A Számlázoo.hu-nál ...
Kattintson ide a folytatáshoz!

SZAMLAZO űrlapon NAV felé bejelentendő adatok

Ebben a cikkben olvashatja, hogy milyen adatokkal kell kitölteni a NAV által kiadott SZAMLAZO nevű ÁNYK nyomtatványt. Ezekkel az adatokkal jelentheti ...
Kattintson ide a folytatáshoz!

Ingyenes számlázó program

Az ingyenes regisztráció sok online számlázó program esetében azt jelenti, hogy a regisztráció ingyenes, de minden másért fizetni kell... Nálunk nem csak ...
Kattintson ide a folytatáshoz!

Telepítés nélkül, azonnal használható számlázó program

Felhő alapú számázó programunk rendelkezik teljesen ingyenesen használható verzióval is, de Pro és VIP csomagjaink bővebb funkcionalitással bírnak, így ...
Kattintson ide a folytatáshoz!

Teljes rendszercsere van folyamatban

Átállunk egy sokkal korszerűbb fejlesztői környezetre és ezzel együtt egy gyorsabb, minden szempontból jobb és megbízhatóbb szoftver változatra.
Kattintson ide a folytatáshoz!